Cebinizde Futbol Keyfi – Soccer Stars!

Cebinizde Futbol Keyfi – Soccer Stars!

Tem 21, 2014 3 Yazar: Cem TÜRK

Eğer bir futbol tutkunuysanız PES olsun veya bir menejerlik oyunu olsun kesin bir futbol oyunu oynamışsınızdır. Soccer Stars android oyunu cebinizde gezdirebileceğiniz multiplayer bir futbol oyunu. İster 1’e 1 oynayın isterseniz 3 maçlık turnuvalara katılın, isterseniz facebook arkadaşlarınızla karşılıklı oynayın! Size bir çok seçenek veriyor!

Daha önce de blogumda cep telefonunuzda oynayabileceğiniz En İyi Android Oyunları listesi‘ni paylaşmıştım. Hatta listeyi paylaştıktan sonra da Jaws olduğumuz Hungry Shark Evolution oyunu hakkında da bir yazı yazmıştım. Şimdi yine güzel bir oyun ile karşınızdayım :)

Soccer Stars!

Soccer Stars!

Oynadığımız her oyun/turnuva için belli bir giriş parası koyuyoruz ve kazanırsak vaad edilen parayı cebimize indiriyoruz. Bana göre oldukça eğlenceli hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz bir oyun! Özellikle turnuva oyunları oldukça eğlenceli olabiliyor, zaman da kısıtlı olunca heyecan düzeyi bir kat daha artıyor diyebilirim!

SoccerStars-Turnuva Modu!

SoccerStars-Turnuva Modu!

Eğer şu ana kadar anlattıklarım aklınızda oyun hakkında tam bir fikir oluşturmaya yetmediyse, aşağıdaki oyun videosuna bir göz gezdirebilirsiniz :)

 

Soccer Stars android oyununu indirmek için buraya tıklayınız.

Soccer Stars’ı iPhone veya iPad’inize indirmek için buraya tıklayınız!

Bol eğlenceler :)