Kafama Göre!

Kafama Göre!

Şub 22, 2016 0 Yazar: Cem TÜRK

Merhaba dostlar,

Yine bir suskunluğun ardından siteye geri dönüş yapabildim :) Geçen senenin 2. yarısının sıkıntılı geçmesinin ardından yıl sonuna doğru toparlayıp işe güce yoğunlaşayım derkeeen bir baktım 3-4 aydır tek satır bir şey yazmamışım.

kafamagore

Her sene geleneksel olduğu üzere yeni hayaller, yeni yeni umutlar ve gereksiz bir pozitiflikle bu seneye başlayıp şu ana kadar iyi götürdüğümü söyleyebilirim. Bakalım bu sene neler yaşayıp göreceğiz ? :)

Bu arada geçen yıl 75 yazı hedefi koymuştum, 25’de kaldık ama olsun :) Spor yapma hedefi koymuştum onda bir sıkıntı yok. Facebook sayfasında 200 beğeni hedefi koyup 180’de kalmışız. Alexa sıralaması gerilemiş, aylık kullanıcı sayısı düşmüş vs vs..

Adettendir diye yukarıdaki rakamları verdim ama an itibariyle benim için rakamların pek bir manası yok, hayatta her şey rakamlarla doğru orantılı değil ve asıl önemli olan kısım rakamlarla ifade edilemeyecek olan kısım.

Neyse çok fazla kafa ütülemeden sadede gelelim, bu sene de her sene olduğu gibi geçmiş yılın üzerine koymak hedeflerden biri, geçen sene tatil bile yapmadığımdan bu sene biraz gezeyim tozayım istiyorum.

Ya da daha özetle takılıcam kafama göre :)

Sağlıcakla,