Criminal Case Yeni Bağımlılığınız

Criminal Case Yeni Bağımlılığınız

Mar 10, 2014 1 Yazar: Cem TÜRK
Criminal Case

Criminal Case

Zaman zaman bazı oyunlara takılıp kalırsınız ya, işte onlardan biri Criminal Case! Enerjinizi sonuna kadar kullanıp hem cinayetleri çözmek hem de eğlenmek için bire bir! Bir yandan ekranda gizli objeleri bulurken, bir yandan karşımıza çıkan bulmacaları çözüyoruz. Bu güzel ve eğlenceli facebook oyunu dünyada 45 milyondan fazla kişi tarafından oynayor. Criminal Case’i sizin için inceledim.

Criminal Case oyununda ortağımız Jones ile suç yerlerindeki ipuçlarını bularak cinayetleri bir bir çözüyoruz. Bu esnada bize yardımcı olmak üzere tam teşekküllü bir adli tıp laboratuvarı da hizmetimizde. Yapmamız gereken suç mahallindeki objeleri bulup, şüphelilerimizin izini sürmek.

Ortağımız Jones ve oyundaki Rıza babamız her zaman yanımızda :)

Ortağımız Jones ve oyundaki Rıza babamız her zaman yanımızda :)

Oyunun işleyişi ile ilgili ipuçları ve size yardımcı olacak genel bilgiler şöyle;

Her suç yerini araştırmak için Criminal Case de 20 enerji harcamamız gerekiyor, nesneleri ne kadar kısa sürede bulursak o kadar o suç yerinde o kadar çok puan topluyoruz ve belli puanlar karşılığında araştırmamızın diğer bölümlerinde kullanmak üzere yıldızlar kazanıyoruz. Criminal Case enerjinizi dikkatli ve iyi kullanmanız gereken bir oyun.

Gelsin puanlar!

Gelsin puanlar!

 

Eğer bir suç yerinde 5 yıldızı tamamlamışsanız sadece 5 enerji karşılığında aynı yeri tekrar oynayabiliyorsunuz ve her oynayışınızda 20 tecrübe kazanıyoruz. Her seviyede belli bir tecrübeye ulaşarak rütbemizi arttırıyoruz. Her seviye atlayışımızda enerjimiz 110’a otomatik olarak tamamlanıyor.

Oyun süresince oyunu oynayan diğer arkadaşlarımızdan yardım alıp onlara kartlar gönderebiliyoruz, kartlardan belli koleksiyonları tamamlayarak bonus olarak Portakal Suyu, Cips, Tecrübe ve Altın kazanabiliyorsunuz.

Arkadaşlarımızdan aldığımız yardımlar tükendiğinde ise altın karşılığında yardım veya 6kat fazla puan bonusu alabiliyoruz.

Alman kurdu olmadan polisiye oyun olur mu?

Alman kurdu olmadan polisiye oyun olur mu?

Ayrıca suç mahallerinde arkadaşlarınız arasında birinci olarak 2 adet altın yıldız topladığınızda size yardımcı olmak üzere 10.000 altın karşılığında polis köpeği alabiliyoruz. Köpeklerimiz bize çeşitli bonuslar ve kartlar kazandırıyor, aynı zamanda onları belirli aralıklarla da beslememiz şart. Şahsen tecrübe kazandıran köpeği sürekli yanımda gezdiriyorum.

Gelsin altın yıldızlar!

Gelsin altın yıldızlar!

Oyunda her 3 dakikada 1 enerji kazanıyoruz, ayrıca her gün arkadaşlarımız vasıtasıyla 3 adet portakal suyu, 1 adet cips ile bonus enerji alabiliyoruz ve 3 adet altın bonusu toplayabiliyoruz. Eğer arkadaşlarınızdan yeterince bonus gelmiyorsa Criminal Case Enerji bonuslarını toplamak için buraya tıklayabilirsiniz  Ayrıca Facebook’da Criminal Case sayfasını beğenirseniz, Criminal Case sayfasından dağıtılan bonusları da alabilirsiniz.

Yaşasın Happy Hour bonusları!

Yaşasın Happy Hour bonusları!

Eğer vakaları en kısa sürede çözmek istiyorsanız analiz içeren görevleri bir an önce bitirip analizlerinizi erkenden başlatmanız gerekiyor. Elinize geçecek bonus enerjileri hemen kullanmak yerine oyunda zaman zaman daha fazla tecrübe, puan veren ya da az enerji harcamamızı sağlayan Happy Hour zamanlarında değerlendirebilirsiniz.

İzleyebileceğiniz bir başka taktik ise enerjimizi farklı farklı suç yerlerinde tüketmek yerine aynı suç yerlerini 5 yıldız toplayana kadar oynayıp sonrasında diğer suç yerlerine geçmek böylece eşyaların yerleri hafızamızda tazeyken daha çabuk puanları toplayabiliyoruz.

Uzun lafı kısası Criminal Case çok zamanınızı almadan eğlendiren zevkli bir oyun.

Eğer aynı bölümü tekrar tekrar oynayıp bazı objeleri bulamıyorsanız şu siteden faydalanabilirsiniz.

Buraya kadar yazıyı okudunuz mu? O halde oynamaya hemen başlayın!

Android oyunları ile ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz.