Grabatron – UFO Olma Sırası Sizde!

Grabatron – UFO Olma Sırası Sizde!

Ağu 8, 2014 1 Yazar: Cem TÜRK

Eğer hep birbirine benzer oyunları oynamaktan sıkılmışsanız ve bir değişiklik istiyorsanız Grabatron tam size göre oldukça değişik bir android oyunu. İTunes AppStoreda da bulunan oyunda bir UFO kontrol edip ilkel insan ırkı üzerinde dilediğinizi yapabiliyorsunuz! İster kaçırın, ister öldürün, isterseniz savaşın her şey sizin elinizde!!

Evet sitede çok çeşitli android uygulamalarına ve en iyi android oyunlarına yer vermeye devam ediyorum, en son Can Knockdown 3 – Konserve Devirmece oyununu tanıtmıştım şimdi de yine çok eğlenceli bir android oyunu olan Grabatronu tanıtacağım.

Daha önce size tanıttığım Hungry Shark android oyununun yapımcıları tarafından geliştirilen bu android oyunu oldukça eğlenceli. Ayrı

Grabatron Android Oyunu

Grabatron Android Oyunu

ca oyuna verilen 80lerin arcade oyunları havası da oyuna daha farklı bir hava getiriyor. 5 farklı tipte UFO kontrol etmenize izin veren oyunda başlarda bir kaç insan kaçırırken ileride tanklar ve helikopterlerle savaşmak zorunda kalıyorsunuz. Oyun ayrıca UFO’nuzdan sarkan kanca vasıtasıyla kaldırdığınız objeleri fırlatarak silah gibi kullanmanıza izin veriyor. Ayrıca oyun içerisinde bir çok kaçırma görevi de alıyorsunuz görevleri tamamlayıp uzay geminizin özelliklerini de yükseltme şansına sahipsiniz.

Grabatron - İnsanlığı Yok Edin!

Grabatron – İnsanlığı Yok Edin!

2014 yılının en iyi android oyunları listeme göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Grabatron android oyununu indirmek için buraya tıklayınız.

Oyunu iPhone/İpad’inize indirmek için buraya tıklayınız.

Lafı çok uzatmak istemiyorum, oyunla ilgili aşağıdaki videoyu izlerseniz daha iyi bir fikir elde edebilirsiniz, benim fikrimi sorarsanız kesinlikle oynayın derim!