Fun Run Cebinizdeki Multiplayer Yarış Oyunu!

Fun Run Cebinizdeki Multiplayer Yarış Oyunu!

Ağu 13, 2014 3 Yazar: Cem TÜRK

Merhabalar,

Fun Run

Fun Run

Hemen hemen her hafta cep telefonundan oynayabileceğiniz bir android oyununun incelemesini yapıyorum. Bundan önce incelediğim oyunları Android başlığı altında bulabilirsiniz. Bu hafta Fun Run isimli arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz güzel bir android oyunu inceleyeceğiz.

Fun Run Sevimli Karakterler

Fun Run Sevimli Karakterler

Oyunda sevimli orman yaratığımızla diğer kullanıcılara karşı bir koşuyu kazanmaya çalışıyoruz bunu yaparken ayı tuzağı, yıldırım vb. engellerle rakiplerimizi saf dışı bırakmaya çalışırken bir yandan da en kısa sürede bitiş çizgisine varmaya çalışıyoruz. Bir oyun ortalama 1,5 dk sürüyor ve sürekli bir heyecan duymanızı sağlıyor. Oyunda bir çok farklı harita var ve her haritanın farklı özellikleri var. Bu özellikleri olabildiğince iyi kullanmalısınız.

Fun Run birincilik kürsüsü :)

Fun Run birincilik kürsüsü :)

Oyunda kazandığımız paralarla karakterimizin görünümünü değiştirebiliyoruz ancak koşu hızına etki etmiyor giydiklerimiz. Yaklaşık 20-25 adet farklı haritada yarışabiliyorsunuz oyunun grafikleri her ne kadar 2D de olsa yeterince eğlenceli olduğunu söyleyebilirim. Sürekli zıplamak hızınızı azaltıyor bu nedenle mümkün olduğunca az zıplayıp, özellikleri de en uygun yerlerde kullanmaya özen göstermelisiniz.

Aşağıdan oynanış videosuna göz gezdirebilirsiniz.

Son zamanların en iyi android oyunu Fun Run’ı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Fun Run indir Android Cihazlar için

Fun Run’ı iTunes’dan indir