Swamp Attack – Kulübenizi  Bataklık Yaratıklarına Karşı Koruyun!

Swamp Attack – Kulübenizi Bataklık Yaratıklarına Karşı Koruyun!

Eki 10, 2014 1 Yazar: Cem TÜRK

Android oyun incelemelerine kaldığımız yerden devam ediyorum. Swamp Attack oldukça heyecanlı ve her anı heyecan dolu bir oyun. Amacınız bataklığın kenarındaki kulübenizi, saldırgan bataklık canlılarından korumak. Ancak bunu yaparken elinizdeki silahları olabildiğince efektif kullanmalı, sağa sola gözünüzü kapatıp ateş saçmamalısınız.

Swamp Attack

Swamp Attack

Oyunda sınırsız mermiye sahip pompalı tüfek, uzi ve makineli tüfek gibi farklı silahlara sahip oluyorsunuz. Her silahın kendine has özellikleri var ancak sınırsız mermi avantajı sayesinde daha çok pompalı tüfek kullanmak zorundasınız. Ancak bunu yaparken tekrar mermi doldurmanız gereken zamanları iyi ayarlamalısınız çünkü her mermi doldurmaya başladığınızda ilk mermiyi doldurmak için çok bekliyorsunuz.

Dalgalar halinde gelen yaratıklara karşı koyarken ne tür mühimmat kullanıcağınızı iyi seçmelisiniz ve öncelikle güçlü yaratıkları öldürmeye özen göstermelisiniz. Unutmamanız gereken bir diğer konu ise yaratıkların ortasına ateş edip hepsinin zarar görmesini sağlamak yoksa mühimmatınız yeterli olmuyor.

Oyunda kazandığınız paralarla silahlarınızın gücünü yükseltip evinizi daha da güçlendirebiliyorsunuz. Bu güçlendirmeler çok kritik çünkü çoğu zaman bölümleri son anda kıl payı geçmenizi sağlayabiliyor.

Oyunu android telefonunuza indirmek için buraya tıklayın.

Oyunun iPhone/iPad versiyonunu indirmek için buraya tıklayın.

 

İlginizi çekebilecek diğer Android oyunları için buraya tıklayabilirsiniz.