Zaman Çok Çabuk Geçiyor!

Zaman Çok Çabuk Geçiyor!

Kas 7, 2014 0 Yazar: Cem TÜRK

Ekim ayını da geride bıraktık ve bugün evliliğimizin tam 5. ayını geride bırakmış olduk. Sanırım zaman çok çabuk geçiyor, 5 ay bir nefeste geldi geçti. Kötü şeylerin bitmek bilmemesi, iyi şeylerin ise hemen bir anda bitivermesi hissi sanırım bu konuda önemli bir etken oldu :) Zaten belli bir yaşı doldurduktan sonra insan nasıl yaşlandığını bile anlamıyor. 30 yaş tribine bağladım sanırım ama hala 18’imi çok iyi hatırlıyorum. 20lerde ise sürekli genç henüz yaşlanmadığını düşünüyor insan ancak 30lar başka sanırım. Neyse daha önümüzde uzuuun bir ömür var “du bakali nolcek” demişler.

Ekim ayında çok büyük bir değişiklik yok benim için, işler daha yoğun ve havalar da artık soğuk. Basketbol sezonun açılması ile birlikte hayat biraz daha eğlenceli hale geliyor. Maalesef halen evimde internetim yok ve bu konuda ümidi kesmiş durumdayım, sanırım çareyi kira kontratı bittiğinde interneti olan yeni bir ev bularak bulacağım.

Zaman Ellerimizden Akıp Gidiyor!

Zaman Ellerimizden Akıp Gidiyor!

Bu ay iş yoğunluğundan dolayı pek fazla oyun oynama fırsatı bulamadım, bu nedenle oyun incelemesi yapma fırsatım da olmadı. Siteyle de çok fazla ilgilenemedim diyebilirim. Umarım gelecek ay iş yoğunluğunun azalmasıyla daha fazla aktif olabilirim.

Ancak dayanamayıp Elite: Dangerous oyununu beta erişimi ile birlikte full oyunu satın aldım. Uzay temalı oyunları çok seviyorum ve Elite aslen uzay temalı oyunların atası konumunda. Ancak 80’lerde ve 90’larda çıkan Elite oyunları 2000’lerde devam etmemiş, taa ki günümüze kadar. Oyunda bir çok galaksi var ve galaksiler arası görevler/ticaret ve daha bir sürü şey yapabiliyorsunuz. Maalesef çok fazla oynayamasam da Elite: Dangerous beni bir süreliğine dünyanın ve samanyolu galaksisinin stresinden uzaklaştırdı diyebilirim :P Merak edenler için de kısa bir oyun videosu ekleyeyim.

Bu arada önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Turkcel Teknoloji Zirvesi’ne katılacağım, güzel konuşmacılar olacak, faydalı bir aktivite, iyi zaman geçireceğime eminim.

Her ne kadar site ile pek fazla değişiklik yapamadım desem de, bu hiç bir şey yapmadım olarak algılanmasın. Sitenin genelinde kullandığım yazı tipini değiştirdim, artık çok daha güzel görünüyor, en azından bana öyle geldi sizin de düşüncelerinizi duymak isterim :)

Ayrıca sitenin Facebook sayfası sayesinde daha çok kişiye ulaşma imkanı buldum. Sayfa beğeni sayısını 30lardan 100+lere çıkarmayı başardım. Siteye gelen ziyaretçileri de sayfayı beğenmeye teşvik etmek amacıyla bir beğeni ekranı çıkıyor. Biraz itici gelebilir ancak bir süreliğine deneyip ne kadar etkili görmek istiyorum, tek tük beğenenler çıkıyor şimdilik.

Bu arada son zamanlar sıkça dinlediğim bir şarkı var onu da sizlerle paylaşayım.

 

Bu ay uzunca bir durum güncellemesi yapabildim sadece, gelecek ay tekrar görüşmek üzere! Kendinize iyi bakın!