En İyi Android Oyunları 2014

En İyi Android Oyunları 2014

Şub 27, 2014 19 Yazar: Cem TÜRK
En İyi Android Oyunları

En İyi Android Oyunları

Merhabalar,

Android uygulamalarımızı yüklemek tamam ama Android Oyunları olmazsa olur mu? Tabii ki olmaz.  İşte sizin için derlediğim gelmiş geçmiş ücretsiz en iyi Android Oyunları.

 

En İyi Android Oyunları

AngryBirds

Angry Birds

 

1 – Angry Birds : Bence akıllı telefonlarda tüm zamanların en çok oynanan oyunu kesinlikle Angry Birds, asabi kuşlarımızla domuzların yuvalarını başlarına bıkmadan usanmadan devam ediyoruz. Kızgın kuşların gazabı android oyunu olarak bir çok farklı version olarak Google PlayStore’da mevcut. Angry Birds Oyununu Yüklemek İçin tıklayınız.

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborn

2 – Asphalt 8: Airborn : Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari gibir markaların lisanslı modellerini içeren oldukça güzel yarış kategorisinde iyi bir android oyunu. Asphalt 8: Airborn yüklemek için tıklayınız.

Candy Crush

Candy Crush

3 – Candy Crush : Facebook’taki bağımlılığımız android telefonumuzda da devam ediyor. Candy Crush yüklemek için buraya tıklayınız.

Cut the Rope

Cut the Rope

4 – Cut the Rope : Bu android oyununda Om Nom isimli sevimli canavarımızın açlığını ipleri keserek serbest bıraktığımız şekerlemeler ile gideriyoruz :) Cut the Rope yüklemek için tıklayınız.

Dots

Dots

5 – Dots : Bu oyunda amacımız 60 saniye içerisinde olabildiğince çok aynı renkte noktayı birleştirmek. Heyecanlı ve güzel bu Dots android oyununu yüklemek için buraya tıklayın.

Drag Racing

Drag Racing

6 – Drag Racing : 50’den fazla lisanslı arabayla karşımıza çıkan bu android oyununda arabanızda sayısız modifikasyonlar yapıp drag yarışını kazanmaya çalışıyorsunuz. Drag Racing oyununu yüklemek için buraya tıklayın.

Fifa14

Fifa14

7 – Fifa 14 : EA Sports’un futbol klasiği Fifa artık cebinizde! Spor kategorisindeki en iyi android oyunlarından biri olduğu şüphesiz. Fifa 14 yüklemek için buraya tıklayınız. 

Fruit Ninja

Fruit Ninja

8 – Fruit Ninja : Dünya yüz milyonlarca hayranı olan Fruit Ninja oyunuyla her türlü meyveyi zevkimize göre dilimleyip puanları götürmeye devam ediyoruz. Fruit Ninja yüklemek için buraya tıklayınız.

Hill Climb Racing

Hill Climb Racing

9 – Hill Climb Racing : Newton Bill adlı genç yarışçımızla dağ tepe demeden bütün engelleri aşmaya hazır mısınız? Hill Climb Racing android oyununu yüklemek için tıklayınız.

Open Sudoku

Open Sudoku

10 – Open Sudoku : Açık kaynaklı sudoku oyunu ile artık en sevdiğiniz bulmacanız cebinizde! Open Sudoku yüklemek için buraya tıklayınız.

Plants vs Zombies 2

Plants vs Zombies 2

11 – Plants vs Zombies 2 : Arka bahçenizi basan zombilere ektiğiniz bitkilerinizle karşı koyun! Plants vs Zombies 2 android oyununu yüklemek için tıklayınız.

Sims

Sims

12 – Sims Freeplay : Bir oyun klasiği olan Sims android oyunu olarak da yanınızda. Sims Freeplay yüklemek için tıklayınız. 

Speed Moto

Speed Moto

13- SpeedMoto : Motorsikletinize atlayıp hem yarışıp hem yollardaki altınları toplayın! SpeedMoto yüklemek için buraya tıklayın. 

subway surfers

subway surfers

14 – Subway Surfers : Olabildiğince hızlı koşup bir yandan peşimizdekileri atlatıp bir yandan da trenlerden kaçarak altınları toplamamız gereken bu android oyunu bana göre tapınaktan koşarak kaçtığımız Temple Run ‘ın kayıp ikizi burada yer veriyorum, her ikisi de herkesin telefonunda bulabileceğiniz android oyunları. Subway Surfers indirmek için buraya tıklayınız.

Tank Battles

Tank Battles

15 – Tank Battles : Tank savaşlarına hazırlanın! Hem tankınızı modifiye edebildiğiniz hem de düşmanlarınızla kıyasıya mücadele edebildiğiniz en iyi androidlarından biri. Tank Battles yüklemek için tıklayınız.

Temple Run

Temple Run

16 – Temple Run : Koşun, engelleri atlatın ve altınları toplayın! Subway Surfers benzeri bu en iyi android oyun listemizde ikizini yalnız bırakmıyor.  Temple Run 2 yüklemek için tıklayınız.

Tetris

Tetris

17 – Tetris : Gençliğimizin bağımlılık yaratan oyunu Tetris EA Sports tarafından geliştirilen yeni modlarıyla bizi android oyunu olarak da yalnız bırakmıyor. Tetris android oyununu yüklemek için tıklayınız. 

Top Sniper Shooting

Top Sniper Shooting

18 – Top Sniper Shooting : Counter Strike ile büyümüş bir neslin telefonu FPS oyunu olmadan olur mu hiç? Top Sniper Shooting oyununu yüklemek için tıklayınız.

Traffic Racer

Traffic Racer

19 – Traffic Racer : Android oyunları arasında Türk yapımı bir Android araba yarışı oyunudur.Kendi arabanızla gerçek hayatta yapmak isteyip te yapamadığınız yüksek hız ve tehlikeli makaslar artık hayal değil! Traffic Racer, tüm bu adrenalini parmaklarınızın ucuna getiriyor. Soner Kara isimli arkadaşımıza yaptığı bu güzel oyun için teşekkür ediyoruz. Windows ve iOS versiyonları ücretli olan bu oyun android için tamamen ücretsiz. Traffic Racer yüklemek için buraya tıklayın.

Zynga Texas Holdem Poker

Zynga Texas Holdem Poker

20 – Zynga Texas Holdem Poker : Eğer siz de benim gibi online poker bağımlısıysanız bu oyunun bir klasik olduğunu zaten biliyorsunuzdur. Zynga Texas Holdem Poker yüklemek için tıklayınız.

Aslında bu liste daha da uzardı fakat bir yerde durmak lazım değil mi? Eğer es geçtiğimi düşündüğünüz ve severek oynadığınız android oyunları var ise yorumlar kısmından paylaşıp bizi bu zevkten mahrum etmeyebilirsiniz :)

Son zamanların en iyi android oyunlarından Hungry Shark Evolution ile ilgili yazımı okumak için tıklayınız.

Daha önce en iyi android uygulamalarını En Gerekli Android Uygulamaları başlıklı yazımda paylaşmıştım, ilginizi çekiyorsa okuyabilirsiniz.

İyi eğlenceler.