Hungry Shark Evolution – Jaws Cep Telefonunuzda!

Hungry Shark Evolution – Jaws Cep Telefonunuzda!

May 20, 2014 2 Yazar: Cem TÜRK

Hungry Shark Evolution android veya iphone’unuzda Jaws olmanın keyfini çıkarabileceğiniz 2013 yılında çıkan en iyi oyunlardan biri. Hen android telefonunuzda hem de iPhone’unuzda oynayabileceğiniz Hungry Shark Evolution önce küçük bir köpek balığı olarak başlayıp sürekli balık, yengeç vb. deniz canlılarını ve tabii ki insanları yiyeyerek hayatta kalmaya çalıştığınız, bunu yaparken hem görevler tamamlayıp para kazandığınız hem de büyük balıklara, deniz altılara ve diğer tehlikelere karşı kendinizi korumanız gereken çok iyi bir oyun.

Oyuna küçük bir köpek balığı olarak başlıyorsunuz, seviye atladıkça minik jaws’ımız büyürken kazandığımız altınlarla da ısırma kuvvetimizi, hızımızı ve boost özelliğimizi iyileştirebiliyoruz. Köpek balığımız 10. level olunca bir sonraki daha da geliştirebileceğimiz köpek balığını açabiliyoruz.

Oyunda hayatta kalabilmek için küçük balık kolonilerini, kaplumbağaları, yengeçleri, dalgıçları denizde yüzen insanları yiyebiliyoruz :D Etrafa bir yandan dehşet saçarken bir yandan da kendimizi diğer deniz altı, büyük balıklar, denizanaları, zehirli atık varilleri gibi tehlikelerden korumamız gerekiyor. Belli bir miktarda balık tüketince Gold Rush oluyor ve yediğimiz her şey bize belli bir süre için daha fazla altın kazandırıyor.

Ayrıca oyunda çeşitli görevler de mevcut, her görev farklı miktarda altın kazandırıyor bize, görevleri almak için deniz zemininde bulunan deniz kabuklarını toplamamız gerekiyor.

Uzun lafın kısası Hungry Shark Evolution oldukça iyi vakit geçirebileceğiniz zevkli üstelik ücretsiz bir oyun.

Oyunu android telefonunuza yüklemek için tıklayınız.

Oyunu iPhone’unuza indirmek için tıklayınız.

Hungry Shark oyunun yapımcıları tarafından geliştirilen UFO oyunu Grabatron ile ilgili yazımı buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

2014 yılının en  iyi android oyunlarını görüntülemek için tıklayınız.