Sitenizi Ücretsiz Tanıtıp Backlink Kazanın!

Sitenizi Ücretsiz Tanıtıp Backlink Kazanın!

Eki 23, 2014 15 Yazar: Cem TÜRK

Merhabalar, daha önce site hitlerimi nasıl arttırdığım konusunda bir yazı yazmıştım. Sitenizin tanınırlığını arttırmak Google dışından da ziyaretçiler çekmeniz açısından önemli. Bunu yapmak için önemli bir yöntem ise çeşitli ortamlarda sitenizin tanıtımını yapmak ve kaliteli backlink kazanmak. Bildiğiniz gibi uzunca bir süredir Reklamsiniz.com sitesini site tanıtımı yapmak ve diğer webmasterlar ile etkileşimde bulunmak amacıyla kullanıyorum.

Aslında bir çok sitede ve forumda site tanıtımı için oluşturulmuş özel bölümler çokça var ancak çoğu koca bir link çöplüğünden ibaret ve yeterince etkileşim yok. Reklamsiniz.com bu konuda daha samimi ve gerçekten faydalı paylaşım ortamıyla bu konuda büyük bir fark yaratıyor.

Reklamsiniz.com

Reklamsiniz.com

Bir yandan sitenizin tanıtımını yaparak diğer webmasterların görüşlerini alırken diğer yandan de diğer kullanıcıların siteleriyle ilgili yorumlarda bulunarak puanlar kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanları da puan karşılığı Reklamsiniz.com üzerinden site tanıtımı satın alarak, sitenizin tanıtımının çeşitli forumlarda yapılmasını sağlayabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra sitede bulunan kullanışlı Google araçları sayesinde sitenizin en son ne zaman indexlendiğini öğrenebilir, sitenizi çeşitli kaynaklardan pingleterek index hızını arttırabilir veya her hangi bir kelimede siteniz Google’da kaçıncı sırada çıkıyor öğrenebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Reklamsiniz.com sitesine gidip site başlığınızı yazarak site ekle butonuna tıklamak. Böylelikle siteniz Reklamsiniz.com sitesinin altında ilgili kategori altında listenecek ve ücretsiz backlink kazanmış olacaksınız. Ayrıca firmalara özel sektör kategorileri sayesinde bir nevi bir firma rehberi oluşturulmasına aracı oluyor Reklamsiniz.com.

Sizlere önerim her gün 5dk’nızı ayırıp, yeni eklenen sitelerle ilgili görüşlerinizi paylaşmanız böylelikle sizin gibi webmasterlarla güzel bir bağlantı kurmuş oluyorsunuz. Ayrıca sitenize yeni yazılar eklediğinizde yazınızın linkini site başlığınız altında yorumlar kısmında paylaşarak her yazınız için ücretsiz backlink kazanabilirsiniz.