8 Ball Pool – Cepte Bilardo!

8 Ball Pool – Cepte Bilardo!

Mar 7, 2016 0 Yazar: Cem TÜRK

Eminim çoğunuz benim gibi ıstaka tutmayı bile doğru düzgün beceremezsiniz ancak bilgisayar veya internette kesinlikle bilardo oynamışlığınız vardır. Artık parmaklarınızı ıstaka niyetine kullanıp cep telefonunuzdan da bilardo oynayabilirsiniz, hem de gerçek insanlara karşı!

8 Ball Pool

Bildiğiniz üzere elimden geldiğince telefonda oynayabileceğiniz ufak tefek, kısa sürelerde eğlenmenizi sağlan oyunlar tanıtmaya çalışıyorum en son sizleri Fun Run 2 ile tanıştırmıştım.

8 Ball Pool bilardo da zaman zaman çok eğleneceğiniz ara sıra siyah topu atmak gibi şanssızlıklarla karşılaşabileceğiniz genel anlamda güzel bir oyun.

Oyunu tabii ki öylesine oynamıyoruz, oyun içi pullar karşılığında bire bir veya turnuva modunda oyunlar oynuyoruz ve zamanla oyun içi para da kazanıp daha iyi ıstakalar satın alıp, rakiplerimizi rahatça alt etmenin yollarına bakıyoruz.

Rakiplerinizi saf dışı bırakın!

Size tavsiyem oyunu oynarken bir sonraki hamlenizi planlayarak atış yapmanız olacak.

Pullarla alacağınız ıstakaların özellikleri genelde fazla iyi değil ve tekrar şarj etmek için yine fazla da az olmayan bir miktar pul ödemeniz gerekiyor, bu nedenle oyunun başından itibaren oyun içi nakit paraları biriktirip, 10 veya 15 parayla iyi bir ıstaka alın.

Pullarınız tükendiğinde üstünü paralarla tamamlamayı aklınızdan bile geçirmeyin! Mümkünse tüm paranızı tüketeceğiniz masalar yerine paranızın 5 te 1 ile oynayabileceğiniz masaları tercih edin böylece şansınız tutmayıp da bir kaç oyun kaybedersiniz tüm pullarınızı kaybetmezsiniz.

Eğer arkadaşlarınıza pul gönderip almak istiyorsanız Facebook hesabınızla giriş yapmanız gerekiyor.

Oyunu android telefonunuza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

iPhone için ise buraya tıklayabilirsiniz.