Artık daha kişisel bir sitem olacak :)

Oca 21, 2011 0 Yazar: Cem TÜRK

Eveet, düşünüp taşınıp sonunda kendi sitemde (top benim kime ne?) internet ve bilgisayarla ilgili şeyler yanında kendi hakkımda da şeyler yazmaya karar verdim. Artık bir nevi elektronik günlüğüm de olmuş olacak… :) Hem böylece site ile daha çok ilgilenmiş olurum diye düşünüyorum…

Son zamanlarda vaktimi Starcraft II oynayarak ve Fringe izleyerek geçiriyordum ne yazık ki Fringe’in tüm bölümlerini kısa sürede izleyip bitirdim. Tabi bunda yeni 16 Mbps ADSL2+ bağlantımla 1.1 Mpbs hızında yaptığım downloadların da etkisi var. :P İzlemeyenlere tavsiye ederim gayet hoş bir dizi.

Eskiden pek fazla Starcraft oynamamıştım ama Starcraft2 ile oyunla gerçek anlamda tanıştığımı söyleyebilirim. Grafik ve oynanış bakımından bence fazlasıyla güzel bir oyun özellikle internet üzerinden takım olarak 2v2 oyunlar çok eğlenceli olabiliyor. Oyunu daha yeni yeni kavradığımı söyleyebilirim.

Bunun dışında 2011’e de yeni girdik ve tamamlamam gereken Microsoft sertifikasyon sınavları var daha önce 2 tane sınav vermiştim ve vermem gereken 3 sınav daha var. Bugun Prometric’den (sertifikasyon sınavlarını vs yapan firma) aldığım bir mail ile sınav paketleriyle ilgili kampanya olduğunu öğrendim. 3 sınavlık paket %15 indirimli ayrıca başarısız olunan sınavlara ikinci defa giriş ücretsiz! Bunu kesinlikle değerlendirmem gerekiyor.

Kişisel Not : Bu sene daha fazla kitap okumalıyım!

Neyse şimdilik bu kadar yeterli :) Başlıkta da belirttiğim gibi bu sene daha kişisel bir sitem olacak :)