Yeni yine yeniden CemTürk.Net 2014!

Yeni yine yeniden CemTürk.Net 2014!

Şub 20, 2014 1 Yazar: Cem TÜRK

2014

Merhabalar,

Bu siteyi kuralı bayağı bir zaman oldu ancak geçen yılı saymazsak her sene genelde Ocak-Mart döneminde bu sitenin varlığını hatırlayıp, türlü yenilikler, değişiklikler yapıp sürdürmeyi hedeflerdim. Bu sene yani 2014’de yine böyle bir azimle sitenin görünümünü değiştirmiş bulunmaktayım, formatı biraz daha değiştirdim eski tema biraz fazla sade kalıyordu netekim. Tabi bunu yaparken ilk farkettiğim şey koskaca 2013 senesinde tek bir yazı yazmamış olmam oldu. Özellikle anadayfadaki yazı geçmişine bakarsanız bu açıkça belli oluyor. https://www.cemturk.net/yazi-gecmisi/

Geçmiş yıl boyunca sitenin en çok hit alan yazısı Twitter Nedir? konulu yazım olmuş, hatta zaman zaman yazı sayesinde twitter kullanmaya başlayan kişilerden twitter’da teşekkür mentionları gelmeye devam ediyor. :)

Şöyle bir bakıyorum da 2013 tam bir koşuşturma içerisinde geçmiş.Öncelikle bu yaza evleneceğim nişanlım Selin’le tanışmam, işyerindeki yeni projeler ve iş yoğunluğu geride bırakılan bir CCNA kursu ilk anda aklıma gelenler. İnternet tabiriyle real’e (Gerçek hayata) dönüşüm sıkı bir biçimde gerçekleşmiş olacak ki siteye hiç zaman ayıramamışım. Neyse dolu dolu bir yıl yaşamış oldum, sağlık olsun. 

Bu geçen zamanda teknoloji de yerinde durmadı tabi, HTML5 ve jquery frameworkleri daha popülerleşirken telefonlarda da android oldukça yol katetti, bunlara ayrı ayrı değineceğim.  Bu dönemde biraz futboldan uzaklaşıp basketbola yakınlaştım, basketbol bana daha heyecanlı geliyor tabi bunda Obradovic’in de etkisi var. Borsayla olan 2-3 senelik ilgim sonucunda da bazı tecrübeler edinmedim değil :)

Neyse yine her zaman ki iyimserliğimle daha aktif olmaya çalışacağım diyip, 2014 için başlangıç düğmesine geç de olsa basayım.

Görüşmek üzere,

 

Cem