Geride Kalan 1 Yaş Daha!

Geride Kalan 1 Yaş Daha!

May 12, 2015 0 Yazar: Cem TÜRK

Merhabalar,

Yine gecikmeli bir aylık yazıyla sizlerleyim… Kaç kere yazayım diye düşünüp bu yazıyı yazmadığımı hatırlamıyorum, sanırım hayatta da bazen yapmak istediklerimizi oturup yapmaya fırsat bulamamızın nedeni bu. Madem aklına geldi yaz gitsin değil mi? Uygun zamanı kolla kolla nereye kadar? :)

Since 1984

Since 1984

Zaman demişken yine geçen bir doğum günü, yine artan bir yaş, yine geçmiş yaş günleriyle ilgili düşünceler beni aldı tabii ki klasik olarak. İngilizce tabirle bir zamanlar teen iken hiç 20 yaşına gelmeyecekmişim gibi gelirdi, bir hışımla geldi geçti, hatta 20 yaşları da bitirip, 30 yaşıma da veda ettim. Sözle seneler ne çabuk geçiyor değil mi arkadaş? Neyse çok fazla uzatmadan her yaşın güzelliği ayrı safsatasına kendimizi kaptırayım gitsin :)

Efenim geçtiğimiz ay hostingle bayağı bir uğraştım, beleş bir AWS (Amazon Web Services) hesabına taşiym derken o kadar uğraşıp kurduğum AWS hesabı yaptığım kötü konfigürasyondan olacak iyi verimli olmadı, ben de hosting firmamla sözleşme uzatıp siteyi Cloudflare’den de çıkartıp hız üzerine bayağı uğraşmışken tutup adamlar devretmesin mi komple! Şimdi tanımadığım birilerinden hosting hizmeti alıyorum hız da birazcık daha kötü sanki. Neyse önümüzdeki sene bakıcam çaresine.

Nisan ayı için sitenin Z-raporu şöyle;
Facebook beğeni sayısı mart ayı 147 nisan ayı 161 (bugüne kadar hepsini nisana yazdım valla)
Aylık yazı adedi mart ayı : 3 nisan ayı : 3 (istikrar önemli :P)
Ortalama ziyaretçi sayısı Mart : 250-385 Nisan : 198-315 (kan kaybetmeye devam :P)
Alexa sıralaması -> Mart: 452bin Nisan: 443bin (artışa devam :] )

Mayıs ayında daha çok ilgilenip biraz atılım yapmak lazım, bu gidiş iyi bir gidiş değil :)

Neyse ayın şarkısı Lorde – Royals şöyle gelsin, buraya eklerken ilk kez klibini izleme şansım oldu :) Kızın ağzı dudakları yasyamuk o ne öyle yaaa :)