Geçen bir yıl daha ve yenilenmiş bir CemTürk.Net

Geçen bir yıl daha ve yenilenmiş bir CemTürk.Net

Şub 17, 2012 1 Yazar: Cem TÜRK

Yeni logom :)

Ne tesadüftür ki geçen yıl Şubat ayında sitenin haline bakıp, daha aktif hale getirmek için kişisel birçok şey paylaşmayı planlamıştım. Sanırım bugüne kadar pek başarılı olduğumu söyleyemeyeceğim. Yine de çıkmadık candan ümit kesilmez. İşe sitenin tasarımını kökten değiştirerek başladım ki şuan sosyal ağ butonları ve bağlantıları daha göz önünde şuan. Yeni logo da güzel oldu bence :) Hele hele favicon da birşeye benzedi gibi. Sanırım biraz da formatı değiştirmekte yarar var.

Artık bana değişik ve paylaşmaya değer gözüken şeyleri site üzerinden paylaşmayı düşünüyorum, mesela müzik, ilginç bilgiler vesaire gibi. Bilgisayarla ilgili ufak tefek şeylere yer vermeyi pek düşünmemiştim ama artık ufak tefek ipuçlarını da yazmayı planlıyorum. Bakalım ne kadar başarılı olacağım. :)

Ee koca bir yıl da boşa geçmedi, diziler, oyunlar, iş güç, derken sene sonuna doğru kitaplara olan açlığımı da giderme fırsatım oldu. İnsanın elinin altında kitap olması güzel bir duygu. :) Kafamda yapılacak çok şey var ama fazla uzatmak istemiyorum. Özetle kendimce kısmında hani insan kendi çapında birşeyler yapar ya işte tam da onları paylaşmayı planlıyorum. Umarım pişman olmam…

Sağlıcakla kalın.