Yeni Bir Başlangıç

Yeni Bir Başlangıç

Eyl 15, 2015 4 Yazar: Cem TÜRK

Yeni başlangıçlar her zaman iyidir derler ya, gerçekten de bazen hayatınızda bazı şeyleri sıfırlamak ya da bilgisayar deyimiyle formatlamak ya da resetlemek gerekiyor. Sonrasında ise “kalbimiz kadar temiz” yeni bir sayfa açıp, herşeye yeniden başlamak lazım.

Yeni bir şey deneyelim!

Yeni bir şey deneyelim!

Yeni bir başlangıç genelde eskisinden daha iyi bir yolda ilerlemek demektir, ne demişler? Bir işi bitirdiğinde öğrendiğin ilk şey, o işe nasıl başlaman gerektiğidir. Önemli olan hatalardan ders alabilmek.

Neyse bir kaç aydır bazı sıkıntılar nedeniyle siteden uzak kaldım, sitenin temasını değiştim halen düzeltilmesi gereken şeyler var ufak ufak tamamlayacağım artık. Hostingi bu sene 3. kez değiştim, daha hızlı olmalı artık daha değişmem heralde :) Sanırım daha iyi bir başlangıç olamaz site açısından.

Öte yandan 3 aydır spora gidiyorum, 7 kilo verdim, inceldim biraz, bilgisayar başındaki hareketsizliğime iyi geldi açıkçası :) Çalışmaya devam edicem :)

Hearthstone oynamayı 130 kadar kart birden çıkınca bıraktım, hangi birini öğrenip de oynayacaksın, onun yerine Heroes of the Storm oynuyorum. League of Legends tarzı bir oyun Blizzard yapımı olması güzel, Starcraft, Diablo, Warcraft herolarıyla oynuyorsun haritalar da güzel :)

Bu yaz tatile çıkma fırsatım olmadı, iş güç tam gaz devam ediyoruz artık darısı seneye.

Sitenin son durumu şöyle;
Facebook beğeni sayısı 181 nisan ayı 161 (beğeni kutusunu iptal ettim)
3  Aylık yazı adedi : 0 nisan ayı : 3 (Yazları çok tembelim)
Ortalama ziyaretçi sayısı  : 160-298 Nisan : 198-315 (yine de iyi sayılır)
Alexa sıralaması -> 911bin Nisan: 443bin (facia)

Yılbaşına kadar siteyi toparlamak lazım. Bu böyle gitmez :)

Ayın şarkısı da şöyle dursun,

 

Görüşmek üzere :)