Popcorn Time ile Dizi-Film İzlemek Artık Çok Kolay!

Popcorn Time ile Dizi-Film İzlemek Artık Çok Kolay!

Eyl 18, 2015 0 Yazar: Cem TÜRK

Dizi ve Film sitelerinin yaygınlaşması ile artık hepimiz internetten sürekli bir şeyler izler olduk. Ancak tek parça izleyeyim aman HD olsun, aman takılmasın, sitenin reklamlarıyla uğraş et derken bazen öyle anlar geliyor ki bir şey izlediğine izleyeceğine pişman olabiliyorsun.

popcorn-time_lead

Neyseki artık Popcorn Time var! Popcorn Time torrent üzerindeki dizi ve filmleri anında izlemenize yarayan oldukça kullanışlı ve basit bir program. Torrent altyapısı olması genellikle hız açısından bir avantaj sağlıyor, ayrıca entegre altyazı seçeneklerinden birini seçip hemen izlemeye koyulabiliyorsunuz ya da farklı bir altyazı seçip izleyebiliyorsunuz. Ayrıca reklamsız ve tamamen ücretsiz.

Popcorn Time Diziler

Popcorn Time Diziler

İzlediğiniz dizi bölümleri otomatik olarak işaretleniyor, nerede kaldım diye düşünmüyorsunuz. Ayrıca meraklısıysanız dizi ve filmlere ek olarak animeler de Popcorn Time ile izlenebiliyor. Eğer televizyonunuz destekliyorsa 3. parti bir programa gerek kalmadan Popcorn Time’dan istediğiniz filmi açıp TV’de izleyebilirsiniz.

Tek sıkıntı torrentte Türkçe dublaj film bulunmaması, benim gibi orjinal seslendirme seviyorsanız o da bir problem olmaktan kalkıyor.

Neyse lafı fazla uzatmadan şimdiden keyifli seyirler dileyeyim.

Popcorn Time’ı https://popcorntime.io/ adresinden indirebilirsiniz.

Ayrıca Popcorn Time’ın Android versiyonu da bulunuyor, Android versiyonunu aşağıdaki adresten indirebilirsiniz;

https://get.popcorntime.io/android/0.2.4.1/mobile-armeabi-v7a-release-0.2.4.1.apk